INFORMASJON

Viktig, ikke all informasjon er den samme på de ulike hyttene, se informasjonen under den hytten du ønsker å booke.

NEST Kringlevann + NEST Bunnefjorden

Avbestilling 4 uker før innsjekking = 100 % refusjon

2-4 uker før = 50 % refusjon

Under 2 uker = ingen refusjon

Avbestillingsgebyr på 300kr vil påløpe alle kanselleringer

NEST Bunnefjorden

Det er en dobbeltseng seng i speilhytta og en dobbelt seng i annekset. Annekset er ikke tilknyttet til speilhytta, men rett ved siden av. Hvis bestillingen er for to personer, har man ikke tilgang til det annekset (kun hvis det er betalt for). Det er ikke tillatt med besøkende under oppholdet, så vi ber deg om å bestille i henhold til antall gjester som kommer. I starten av trappen er området videoovervåket.

 

NEST Kringlevann
Det er to sengeplasser(dobbeltseng) her. Barn opp til 3 år er velkomne sammen med foreldre, men sengeplass må ordnes på egen hånd. Det er ikke tillatt med besøkende under oppholdet, så vi ber deg om å bestille i henhold til antall gjester som kommer. Området ved parkeringen er videoovervåket så ikke uønskede skal oppholde seg på hytta. Det er ikke videoovervåking ellers på tomta/hytta!

NEST Bunnefjorden
Innsjekking er kl. 16.00 og utsjekking er kl. 12.00. Sen utsjekk/tidlig innsjekk koster 400 kr. Dette må i såfall vippses til 41682215 rett etter booking. 

 

NEST Kringlevann
Innsjekking er kl. 15.00 og utsjekking er kl. 11.00. Sen utsjekk/tidlig innsjekk koster 400kr. Dette må i såfall vippses til 41682215 rett etter booking. 

NEST Bunnefjorden

Mat er ikke inkl. i prisen. Det er et lite kjøkken inne med platetopp, liten ovn (passer til en frossen pizza!), oppvaskmaskin og kjøleskap (inkl. liten fryser). I tillegg til dette er det en kaffetrakter, toastjern og en smoothieblender. Grunnleggende nødvendigheter som salt, pepper, olje, te, kaffe + filtre er inkludert.

 

Nest Kringlevann

Mat er ikke inkl. i prisen. Det er et lite kjøkken inne med to soners platetopp og minikjøleskap. I tillegg til dette er det en presskanne og alt av nødvendig kjøkkeutstyr. Grunnleggende nødvendigheter som salt, pepper, olje, te og kaffe er også inkl.

NEST Kringlevann + NEST Bunnefjorden

Vi elsker dyr, men de er dessverre ikke tillatt på eiendommen.

NEST Kringlevann + NEST Bunnefjorden

Høylytt festing/arrangementer er ikke tillatt.

NEST Kringlevann + NEST Bunnefjorden

Røyking er ikke tillatt inne i hytta!

NEST Krinlevann + NEST Bunnefjorden

Ved problemer med bestilling på nettside, ta kontakt med oss her. Betaling må skje manuelt til kontonummer: 1506.46.67103, IBAN: NO7015064667103